Firma profiel

Ons verhaal

Al meer dan 30 jaar software maken.

FlandersIT Services is een dynamisch bedrijf dat bestaat uit verschillende hooggekwalificeerde programmeurs. Bart Rousseeuw is onze zaakvoerder. Ons bedrijf, voorheen bekend als Barosoft zag het daglicht in 1993. In 1999 is de naam gewijzigd in FlandersIT Services.

Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in het maken van maatsoftware voor middelgrote ondernemingen. We hebben intussen heel wat ervaring met groothandels in geschenkartikelen, houthandels en verlichtingszaken, maar we maken ook maatsoftware voor multinationals

Ons bedrijf zoekt oplossingen voor elk mogelijk informaticaprobleem. Het principe: de software past zich aan aan de klant en niet andersom. Dit dragen we hoog in het vaandel.

Voor het maken van websites beschikken wij over een aantal professionele designers die zich toespitsen op het grafisch ontwerp van de site, zodat de programmeur zich volledig kan concentreren op de eigenlijke werking ervan. Op die manier zijn wij steeds in staat een heel hoogstaande kwaliteit te leveren.